Le Coq, Hangzhou  










                     

                   项目名称:Le Coq-杭州大厦店

                   项目地址:杭州市拱墅区环城北路230号杭州大厦C座106号  

                   设计时间: 2020年8月

                   完工时间: 2020年12月

                   主要材料:灰砖,实木地板,咖啡色不锈钢板,水纹不锈钢等

                   面积:220 平方米

                   楼层:1层

                   商业形态:餐厅

                   客户:Le Coq 

                   设计公司:RooMoo

                   设计团队:RooMoo

                   照片版权:RooMoo & Xiao Yunnnn Studio (摄影师)

 

                   Project Name: Hangzhou Le Coq 

                   Location: No.106, Block C, Hangzhou Building, No.230 Huan Cheng Bei Road, Gongshu District, Hangzhou

                   Design Period From: August 2020

                   Design Period Completion: December 2020 

                   Main Materials: Gray brick, solid wood floor, brown stainless-steel plate, and water-grain stainless steel

                   Project Area: 220 Square Meters

                   Number of Floors: 1 Floor

                   Business Attribute: Restaurant 

                   Client: Le Coq

                   Design Company: RooMoo

                   Design Team: RooMoo

                   Photo Copyright: RooMoo & Xiao Yunnnn Studio (Photographer)


                   -----------------------------------------------------------------------------

                   更多请关注 For more information, please contact us